ColorEscu

Tricouri funcționale pentru iubitorii de românesc

Trecuse ceva vreme de când făceam pentru voi tricouri și alte haine cu spirit românesc, când am realizat ceva. Ce vă ofeream noi nu se potrivea pentru orice situație. Spre exemplu…la sport.

Am fost super impresionați să vedem poze cu un maratonist român care la final de cursă câștigată și-a dat jos tricoul funcțional purtat pentru ca pe podium să poarte tricoul Tradiții de la ColorEscu. A crescut inima în noi, dar, după emoții, a venit Rațiunea și ne-a zis:

”Pai ce faceți? Pentru oamenii ăștia frumoși nu avem nimic special?”

Gata, șefa! Facem! E clar. Ne trebuie tricouri funcționale pentru prietenii noștri sportivi.

Ce se dorește de la tricouri funcționale românești?

Am întrebat și am aflat.

  • Să fie din material cât mai subțire, care lasă pielea să respire
  • Să se usuce foarte repede
  • Să fie rezistent la tot felul de mișcări impuse de diverse sporturi
  • Să aibă design original, inspirat de simboluri românești

  • Dacă se poate, să scrie ROMÂNIA pe el 😊 Această rugaminte ne-a mers la suflet. Iată că nu doar sportivii de performanță sunt mândri să spună că sunt din România
  • Să aibă măcar un pic de tricolor în ele.

Așa s-a născut o colecție nouă care crește acum ușor – ușor cu ajutorul și feedbackul vostru. Am văzut că purtați tricouri funcționale nu doar la antrenamente și competiții, ci și în drumeți, în drumurile cu motocicleta și uneori în plimbări de zi cu zi, pentru că sunt comode și practice.

Ne-a ajutat și experiența pe care am căpătat-o realizând tricouri pentru Echipa Națională de Dart și pentru campionii noștri la Atletism. Ei ne-au făcut să înțelegem mai bine ce nevoi au sportivii când vine vorba de tricouri potrivite activităților lor și ce așteptări au în materie de design.

Voi în ce situații mai folosiți tricouri funcționale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *