ColorEscu

[EXCLUSIV pentru Bărbați] 3 tipuri de cadouri românești pentru cele 3 tipuri de femei din viața ta

De ce iubim femeile? Pentru că sunt femei, pentru că nu sunt bărbați, nici altceva. Pentru că din ele-am ieșit și-n ele ne-întoarcem, și mintea noastră se rotește mereu și mereu, numai în jurul lor.” — Mircea Cărtărescu

Spune bine Mircea Cărtărescu, iar zilele acestea ne amintim, mai mult decât oricând, cât de importante sunt femeile din viața noastră… toate. Iubite, mame, surori, prietene, fiice, toate merită răsfățate în fiecare zi, dar cu precădere la început de primăvară. E forma în care le putem arăta că viața și frumusețea începe cu ele.

De ani buni, ColorEscu vă ajută cu idei de cadouri românești pentru ele. Sugestiile și soluțiile noastre se bazează în primul rând pe preferințele voastre, analizate în timp. Urmărim cu drag și interes cum alegeți cu grijă un cadou pentru mama – care să fie și pe gustul ei, dar să transmită și mesajul potrivit, pentru iubite – pe care vreți să le surprindeți mereu cu un cadou original, care să le facă să se simtă cu adevărat speciale, pentru prietene, surori, verișoare dragi și fiice – pentru al căror zâmbet analizați uneori timp îndelungat oferta noastră de haine și accesorii românești, doar pentru a fi siguri că alegeți ce trebuie

Cadouri românești pentru cea care te iubește românește

Pentru ea, exigențele sunt cele mai mari! Niciodată nu iei ceva la întâmplare (nu de alta, dar numai tu știi ce consecințe ai putea avea de suportat). Pentru ea ne întrebi mereu ce avem ca produs premium, care e cel mai de calitate, care e cel mai nou și, nu în ultimul rând, ce se poartă (că tu poate nu te pricepi, dar ea sigur știe).

Apoi intervine analiza subiectivă: ”Mie îmi place cum îi stă în alb, dar ea alege des culori mai închise, așa că vreau să îi placă ei… Aș vrea să fie roz, dar știți? Ea preferă altă nuanță și ma tem că iar îmi spune că nu știu diferențele între roz și mov… Ceva cu broderie aveți? Știți, ea e delicată așa și e atentă la detalii…”

Ne sunteți tare dragi când vă vedem așa ”fâstâciți” de parcă alegerea unui tricou e mai grea decât mutarea unor munți din loc (ceea ce puteți executa oricând, desigur) 😊 Știm că doar iubirea are acest efect!

Tricou Motive Țesute
Tricou Motive Țesute
Tricou Floarea Vieții
Tricou Floarea Vieții

 

Tunică Vremuri Noi
Tunică Vremuri Noi

 

Cadouri românești pentru cea care nu le așteaptă niciodată

Mama – rareori așteaptă cu adevărat un cadou din partea voastră și știți că orice ați alege pentru ea, va fi extrem de fericită, pentru că e de la voi și asta e tot ce contează. Pentru ea căutați mereu cadoul care să fie cu notă ”modernă – tradițional – conservatoare – surprinzătoare” 🙂 Da, e un termen pe care l-am stabilit în urma discuțiilor cu voi. Vreți ceva care să nu fie excesiv de modern – ca să nu considere că e prea tineresc, dar nici prea conservator – pentru că vreți să o întineriți, să fie tradițional – că ei așa îi place, dar să fie și original și poate cu un mesaj special – că vouă așa va place. Simplu, nu?!

Tricou Coloană Tradițională
Tricou Coloană Tradițională
Tricou Jupâneasă
Tricou Jupâneasă
Tricou Mama Zmeilor
Tricou Mama Zmeilor

Cadouri românești pentru cele care vă fac viața mai frumoasă

Există și o a treia categorie de fete și femei pe care nu vreți să le uitați când vine vorba de cadouri și motive de zâmbet. Sora care e mereu lângă tine când ai nevoie, prietena la care te duci mereu să te ”vaiți bărbătește” când ai o problemă, colega cu care petreci atât de mult timp încât a ajuns să te cunoască mai bine decât realizezi și, de ce nu, fiica pentru care vei fi mereu cel mai puternic și mai atent bărbat din lume!

Pentru ele, alegerea de cadouri se bazează, de cele mai multe ori, pe inspirația de moment, pe mesaje pe care le simțiți ca potrivindu-se personalității lor.

Detaliu - Bluză Mândră
Detaliu – Bluză Mândră
Bluză - Om Bun
Bluză – Om Bun
Tricou Biciclesc
Tricou Biciclescu

Dacă am ratat vreo categorie, așteptăm oricând un semn de la voi și completăm.

Până atunci însă, nu uitați că săptămâna aceasta este despre ele! Puteți alege cadouri românești pentru femeile și fetele voastre dragi:

  • Prin comenzi la colorescu.ro
  • Direct de la showroom-ul ColorEscu din Str. Vasile Lascăr, Nr. 5-7, Et 1 (Zona Pieței Rosetti)

#SăFiePrimăvară

Un comentariu la “[EXCLUSIV pentru Bărbați] 3 tipuri de cadouri românești pentru cele 3 tipuri de femei din viața ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *