ColorEscu

Cauți un cadou românesc sau un suvenir pentru cei dragi?

Pachet Cadou ColorEscu

Vara e nu numai perioada vacanțelor. Știm asta de când ColorEscu a prns contur și am văzut cum viața lui e influențată de dornțele și nevoile voastre. Vara e și sezonul reîntâlnirilor cu cei plecați peste hotare. Fie că vin ei acasă, fie că mergem noi să îi vizităm, pentru mulți vacanța nu este doar despre odihnă, ci despre regăsiri, momente frumoase, astâmpărarea dorului trăit cât au fost departe de cei dragi.

Sunt mulți români plecați. Prea mulți… ar spune unii. Din ce în ce mai mulți… ar spune alții. Realitatea e că în perioada vacanțelor realizăm cel mai bine cât de mulți.

Dintre ei, unii au găsit în ColorEscu un prieten de acasă și deja sunt mândri purtători de numeroase tricouri cu spirit românesc din colecțiile noastre. O parte și le-au comandat singuri, cu un entuziasm care ne-a umplut de mândrie și de bucurie. Ne-au spus că e stropul lor de Românie pe care îl pot purta cu drag acolo unde i-a dus viața.

Cadou românesc ColorEscu
Pachet Cadou ColorEscu

Mulți însă le-au primit cadou de la cei dragi, fie rămași în țară, fie plecați și ei prin alte colțuri de lume. Au văzut în produsele și accesoriile ColorEscu acel tip de cadou românesc, de suvenir din România care le poate aminti discret și frumos de casă și de tot ce îi așteaptă aici de fiecare dată când revin. Așa se face că am devenit parte din momente emoționante și povești frumoase despre reîntâlniri, dar și despărțiri până la următoarea revedere.

Cadou Românesc ColorEscu
Pachet Cadou ColorEscu

Feedbackuri precum cele de mai jos ne conving zi de zi că spiritul ColorEscu își face treaba, așa, ca un spiriduș românesc care împrăștie emoție pozitivă

Muth Daniel Cătălin: „Ieri a ajuns coletul cu tricoul, iar astăzi am livrat surpriza. Voi sunteți principalii vinovați pentru surpriza placută. Tricoul este super fain și fff bine lucrat. Sunteți deosebiți și minunați pentru că promovați România prin produsele dumneavoastră. Vă mulțumesc frumos!”

Speranța Brătescu: ”Tricourile au ajuns la prietenii noștri, care au fost foarte impresionați. Vă mulțumesc mult pentru tot ajutorul! Nu sunt la prima comandă și voi reveni de câte ori voi avea ocazia.”

Așadar, la întrebarea care ne-a ost adresată în ultima vreme – ”Cum am ajuns în top la alegerea de cadouri românești și suveniruri ?”… răspunsul sunteți voi. Pentru că ne-ați înțeles menirea, pentru că ne-ați apreciat, pentru că ați avut încredere că vă putem transmite mesajele frumoase și pentru că ați vrut să îi ajutați pe cei dragi de peste hotare să nu uite de unde au plecat și de ce au motive să se mândrească, chiar și acolo, cu faptul că sunt români.

Dacă și voi sunteți în căutare de idei de cadouri românești și suveniruri, poate vă ajută să știți care sunt produsele ColorEscu cel mai des comandate în acest scop:

Tricou polo Lupul Dacic
Tricou polo Lupul Dacic
Tricou Amprentă România
Tricou Amprentă România
Tricou Motive Țesute
Tricou Motive Țesute
Tricou Simbol România
Tricou Simbol România
Tricou polo România
Tricou polo România
Tricou Vremuri Noi
Tricou Vremuri Noi
Tricou Adio, dar Român cu tine!
Tricou Adio, dar Român cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *