ColorEscu

Campionii noștri poartă tricouri cu spirit românesc de la ColorEscu

Tricou ColorEscu pentru campionii la atletism

Una dintre marile noastre mândrii de anul acesta, dacă nu poate cea mai mare, este că spiritul ColorEscu este alături de sufletul fiecărui campion de atletism din țara noastră. Indiferent de probele și competițiile pe care le câștigă anul acesta, sportivii care se plasează pe locul 1 primesc un tricou creat cu sufletul de ColorEscu pentru cei care își scriu numele în istoria atletismului românesc.

Tricou campioni atletism

Suntem onorați că Federația Română de Atletism a avut încredere în ColorEscu și i-a oferit șansa de crea un design original, cu spirit viu românesc, care să se potrivească oamenilor frumoși ce ne fac mândri că suntem români.

Calendarul competițional al Federației Române de Atletism este disponibil aici!

Campion la atletism purtand tricou cu spirt românesc de la ColorEscu

 

Campion la atletism purtand tricou cu spirt românesc de la ColorEscu

Sportivii sunt pentru noi mereu o sursă de inspirație și orice colaborare cu oamenii frumoși din această lume ne îmbogățește de fiecare dată. Sunt cei care duc numele României mai departe, în cel mai frumos mod posibil. Ei sunt cei care ne demonstrează, competiție cu competiție și antrenament cu antrenament, că succesul se obține prin muncă, dedicare totală și încredere.

Tricou ColorEscu pentru campionii la atletism

ColorEscu nu este la prima colaborare cu lumea sportului. Cumva, între spiritul sportivilor și cel al brandului nostru românesc s-a creat o comuniune. Ne leagă mândria de a fi români, energia, optimismul și încrederea că succesul vine prin muncă susținută, făcută cu pasiune.

Aproape de sufletul nostru sunt nu numai sportivii și echipa de la Federația Română de Atletism. Ne sunt prieteni și surse de inspirație și canotorii din echipa națională, Ana-Maria Brânză și colegii din echipa de scrimă a României, Federația Română de Darts.

Și nu doar ei… am vazut tricouri românești de la ColorEscu purtate cu mândrie de sportivi amatori pe podiumul unor competiții câștigate cu multă muncă și ne-au umplut sufletul de mândrie! Vibrăm la aceleași emoții si realizări și asta e combustibilul care ne face să ducem povestea mai departe.

În curând revenim cu noutăți pentru toți sportivii mândri să reprezinte România 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *